ref: hlp
<< tilbage
13. June 2016 20:28:47

Fredag aften gæstede Vordingborg Garant arena i Væggerløse for at møde GPA/EB.
Det blev en kamp hvor hjemmeholdet fra start til slut havde et meget stort spil overtag. Vi skulle dog helt hen til det 37 minut før den første scoring kom, hvor Mette Kappe forvandlede Christine Brabrand-Nielsen indlæg på bedste vis og scorede et flot mål.
Anden halvleg sad GPA/EB også på, men der skulle mange chance til før den anden scoring kom i det 71 minut på et flot mål af Christine Brabrand-Nielsen. Det blev ikke til flere mål, så GPA/EB kunne meget fortjent vinde kampen med 2-0 i en kamp, hvor forsvaret ikke gav en eneste chance væk i hele kampen.
Der blev spillet meget flot pasningsspil og der blev skabt mange chance, så hvis der endelig skulle være noget at udsætte, så  scorede vi for få mål.
Der var ekstra ordinære gode præstationer af Louise Nielsen, og Ditte Kelfast. Som kampens spiller har jeg valgt Mette Kappe, som i den grad har imponeret mig.  Mette Kappe kan kun være et forbillede for alle de unge spillere, som måtte have lyst til at spille fodbold også når man bliver voksen.
GPA/EB er blevet markant bedre fra kamp til kamp og der ligger helt klart et stort potentiale i det samarbejde, såfremt spillere og ledere i de to klubber kan blive enige om at forlænge aftalen.