<< tilbage
09. June 2016 00:11:42

Onsdag aften tog GPA imod Guldborg IF.
Det var et noget afbudsramt GPA hold, som kun kunne mønstre 8 spillere til aftens kamp.
Vi havde derfor lagt stilen om og  gik meget længere tilbage på banen og overlod udeholdet at have bolden en hel del på deres halvdel for derefter at slå contra.
Vi fik den bedst tænkelige start med et langskudsmål af Christine Brabrand-Nielsen efter bare 25 sekunder.
Guldborg svarede dog igen efter 5 minutter og bragte balance i regnskabet.
GPA kom på 2-1 ved Malene Sødergren efter 16 minutter.
Efter 26 minutter spil snyder Emilie Tarp en spiller i venstre side og kommer til bag linien, hvor hun spiller Michele Andresasen helt fri som score til pause stillingen 3-1.
I 2 halvleg var Christine Brabrand-Nielsen i et vældig spillehumør først med godt bande spil med Michele Andreasen i det 40 minut. I 46 minut direkte på hjørnespark og i det 53 minut kunne Christine fuldende sit hattrick og 4 scoring. Christine var ellers tvivlsom helt op til kampen og deltog slet ikke i den kollektive opvarmning.
GPA bedste kamp i 8 mands i dette forår indtil nu, hvor der foruden den firdobbelte målscore var ekstra ordinære gode præstationer af Trine Nielsen og Ditte Kelfast.
GPAs samarbejdspartner Eskilstrup vandt på hjemmebane 2-0 over Førslev IF på mål af Stine Fie Nielsen og Malou Kappe.