GPA taber knebent til Øster Ulslev.

ref: hlp
<< tilbage
03. June 2016 10:08:52

Onsdag aften gæstede GPA/EB Øster Ulslev. Det er to hold som kender hinanden godt. Vi var godt klar over hvor deres styrker var, men vi var desværre ikke i stand til at dæmme op for dem. ØUB top angriber Signe var på pletten allerede efter 6 minutter efter flot samspil med en anden profil Stella Blok. Allerede efter 13 minutter øgede Signe til 2-0 efter en ripost som hun var først over. GPA kom mere med i kampen og i det 25 minut var der årsdebut til Malene Sødergren, som kom direkte fra New York efter  mere end 4 måneders udenlands ophold.
I pausen følte vi os bestemt ikke slået og der var enighed om, at vi skulle have mere tempo ind i kampen og lægge et større pres og så derigennem slide hjemme holdet op.
GPA fik den værst tænkelige start allerede i det 47 minut, da flere spillere ikke fik bolden ordentlig væk og til sidst dukkede kampens helt store profil  Signe op og scorede sit 3 mål. Et mål hvor målmand Sisse Holdt ikke så for godt ud, men hvor også flere spillere ikke var resolutte nok, så denne chance kunne opstå.
GPA tabte ikke troen og da Malene Sødergren tog chance fra 30 meter og bankede bolden op i hjørnet til 3-1 kom der for alvor tryk på kedlerne den sidste halve time. Med 10 minutter igen blev det 3-2 efter et indlæg fra Laura Ljung, hvor Christina Brabrand- Nielsen presser målmand og forsvarer så meget, at der bliver lavet selvmål. GPA havde nu sat sig tungt på kampen. Emilie Kjær havde et langskud som endte i sidenettet til slut, som godt kunne have fortjent en bedre skæbne,
GPA/EB tabte kampen, men der var endnu engang fremgang og flere spillere ydede fine præstationer, hvor især Louise Nielsen havde særdeles godt fat i DItte Jensen, som har spillet ca 20 1 divisionskampe. Der var også en godkendt debut til Charlotte Hauvre, som først blev prøvet i angrebet og senere på højre back.