GPA/EB tager point fra ubesejrede Stenhus IK

ref: hlp
<< tilbage
07. June 2016 15:08:50

Mandag aften tog GPA/EB imod Stenhus Ik, som inden aftenens kamp var ubesejret. Kampen blev afviklet i Eskilstrup og med masser af sol og tilskuere.
Stenhus havde bolden meget, men det var dog kun få gange de blev rigtig farlige, men efter 14 minutter har de et skud fra distancen, som målmand Sisse Holdt ikke rigtig får fat i også står der 0-1.
GPA/EB hang godt på og havde også enkelte contra chancer, hvor blandt andet Melissa Sahanagic bliver fældet 10 meter uden fra straffesparksfeltet. På det efterfølgende frispark fyrer Malene Sødergren  kanonen af, men desværre strøg bolden lige forbi målet.

I pausen fik pigerne stor ros for deres store arbejdsindsat, men samtidig blev de også gjort opmærksom på, at hvis de kunne stå distancen fysisk var denne kamp ikke tabt endnu.

GPA/EB kom ud til 2 halvleg med stor tro på egne evner og gav ikke en eneste chance væk. Så det var ikke ufortjent, at Malou Kappe kunne udligne på et flot langskud efter 79 minutter.

Stenhus forsøgte, at lægge et ekstra pres til sidst, men dette blev afvist af et godt kæmpende hjemmehold.

En fantastisk hold præstation af dette sammen bragte hold, hvor de bedste i dag var Julie Dalby på den centrale midtbane og Malene Sødergren, som kidtede forsvaret godt sammen. Herudover udmærkede Malou Kappe sig med en flot point givende scoring.